Welkom op de website van Stichting Goede Doelen Week Veghel.

In 2019 collecteren 19 goede doelen in Veghel gezamenlijk in één week!

Stichting Goede Doelen Week Veghel organiseert alweer voor het derde jaar op rij de Goede Doelen Week (GDW) in Veghel. Na de tweede editie in april 2018 hebben we een schitterende zomer gehad, maar inmiddels is de stichting alweer enkele maanden druk in de weer om alles klaar te stomen voor de derde editie van de Goede Doelen Week die in april 2019 gaat plaatsvinden.

Het bestuur heeft samen met taakgroepen de planning alweer aardig op orde, alle draaiboeken zijn daar waar nodig aangepast en er wordt hard gewerkt om diverse actie punten af te ronden, verbeterpunten na afgelopen editie op te pakken en vrijwilligers nog meer aan de GDW te binden. Dit jaar willen we ons dan ook niet alleen focussen op de Veghelse bewoners, maar ook de nadruk leggen op de communicatie met onze collectanten. Zij zijn de vrijwilligers die de straten op gaan en de contacten met de bewoners leggen en dus zijn zij onze oren en ogen en is het noodzakelijk dat zij het GDW-verhaal goed kunnen vertellen en uitleggen. We hebben hen keihard nodig!

Leest u dit nu en denkt u ons ook te kunnen helpen met het rondbrengen van enveloppen of het ophalen ervan? Dan vernemen wij dat graag!

In dat geval kunt u contact opnemen met onze Taakgroep Collecte: .

Naast de 18 landelijke fondsen die de afgelopen twee edities al hebben meegedaan, heeft ook Natuurmonumenten toegezegd aan de Goede Doelen Week Veghel deel te nemen. Daarmee denken wij een nog breder pallet aan fondsen aan te kunnen bieden en zodoende de Veghelse bewoners met 19 fondsen in 1 week nog beter te bedienen.

De derde editie van Goede Doelen Week Veghel zal plaatsvinden van 8 tot en met 13 april 2019. In de week voorafgaand aan deze collecteweek zullen de enveloppen persoonlijk aan alle bewoners worden overhandigd waarna op 8, 9 en 10 april de envelop weer wordt opgehaald. Vervolgens worden alle binnengekomen gelden geteld en kunnen bewoners die de collectant aan de deur gemist hebben de envelop nog op zaterdag 13 april tussen 10.00 en 12.00 uur inleveren bij de Rabobank te Veghel.

Samen met alle collectanten, wijkhoofden, taakgroepleden, deelnemersraad, bestuursleden, sponsoren en commissie van aanbeveling hopen we ook bij deze derde editie een geweldig resultaat te behalen waarin we niet alleen streven naar een hogere opbrengst, maar ook een groter en betrokkener team van vrijwilligers. Samen gaan we voor het hoogst haalbare!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Melief,
Voorzitter Stichting Goede Doelen Week Veghel

©2016-2019 GDW VEGHEL All Rights Reserved. Design by PUP webdesign