NIEUWS

GDW Veghel 2018, voortborduren op succes en ‘puntjes op de i’

Persbericht 2018 1 1De eerste Goede Doelen Week Veghel is afgelopen voorjaar zeer succesvol verlopen. De bewoners van Veghel hebben gul gedoneerd en de taakgroepen en wijkhoofden hebben met het bestuur de hele organisatie van de collecteweek geëvalueerd. Vervolgens zijn nieuwe draaiboeken gemaakt waarmee Stichting Goede Doelen Week Veghel dit jaar samen met al haar vrijwilligers hoopt vele ‘puntjes op de i’ te kunnen zetten.

Onlangs is er een informatiebulletin naar de direct betrokkenen gestuurd. Daarin zijn nieuwsitems en verwerkte evaluatiepunten uiteengezet. Tevens laat het bestuur hiermee weten dat de organisatie van de Goede Doelen Week – achter de schermen – alweer enkele maanden druk bezig is met de tweede editie.

Daarnaast is nogmaals benadrukt dat er veel waardering is voor de inzet van deelnemersraad, taakgroepleden, wijkhoofden, collectanten, sponsoren en commissie van aanbeveling. De passie en inzet die zij leveren is zeer belangrijk voor de organisatie. Zij hebben samen met de Veghelse bewoners van deze eerste collecteweek een succes gemaakt en dat hopen we ook in 2018 weer voor elkaar te krijgen.

Van 9 t/m 14 april 2018 gaan we weer collecteren voor 18 fondsen. Voor deze fondsen, die geen subsidie ontvangen, zijn collectes van essentieel belang. Bij de meeste goede doelen wordt de opbrengst ingezet voor meer wetenschappelijk onderzoek.

Iedereen kan alle ‘in & outs’ nalezen op de website www.goededoelenweekveghel.nl en volgen via
www.facebook.com/gdwveghel/

©2016-2020 GDW VEGHEL All Rights Reserved. Design by PUP webdesign