NIEUWS

GDW Veghel: 18 fondsen collecteren samen in één week

Sinds vorig jaar is er in Veghel een Goede Doelen Week (GDW Veghel).
Tijdens de GDW Week Veghel gaan ook deze keer 18 landelijk bekende fondsen samen in één week collecteren. Deze fondsen hebben allemaal het CBF-keurmerk. Fondsen met regionale of lokale belangen zullen niet deelnemen aan de GDW Veghel.
Door de samenwerking van de landelijke fondsen in Veghel, komt er bij de inwoners van Veghel in plaats van 18 keer slechts één keer een collectant aan de deur.

We kijken tevreden terug op een geslaagde 1e editie. Er was veel animo voor deze nieuwe werkwijze en samen met ruim 500 collectanten en zo’n 40 wijkhoofden is het gelukt om een mooi resultaat te behalen. Dankzij een aantal sponsoren, waaronder ook de Rabobank Uden-Veghel, was het mogelijk om het gedoneerde bedrag (68.922,29euro) volledig aan de goede doelen over te maken.
We zijn blij dat we in april de tweede GDW Veghel kunnen organiseren en maken dan weer graag gebruik van de faciliteiten van Rabobank locatie Veghel. Het was voor beide partijen een nieuwe activiteit, na een evaluatie zijn enkele verbeterpunten doorgevoerd. We hebben de gastvrijheid en deskundigheid van het personeel zeer op prijs gesteld. We willen deze samenwerking graag blijven continueren.

In de week van 9 t/m 14 april 2018 is de Goede Doelen Week Veghel, dan kunt u de collectant verwachten. Lees meer over de fondsen en het resultaat 2017 op onze website www.goededoelenweekveghel.nl
Heeft u vragen? Stuur dan een bericht naar
Wilt u zich aanmelden als collectant? Stuur dan een bericht naar

 

 

©2016-2021 GDW VEGHEL All Rights Reserved. Design by PUP webdesign