NIEUWS

Goede Doelen Week Veghel heeft de ANBI-status

anbi goedgekeurddoel2018 wijkhoofdenbijeenkomstYES, we zijn super blij! We hebben de ANBI-status binnen. De Belastingdienst heeft ons met terugwerkende kracht per 23 december 2016 als Algemeen Nut Beogende Instelling aangemerkt. Dit betekent dat jouw steun aan ons, en daarmee aan de 18 fondsen, onder bepaalde voorwaarden belastingvoordeel kan opleveren. Goed nieuws dus voor de gulle gevens aan de Goede Doelen Week Veghel!

 

Op 19 maart waren zo’n vijftig betrokkenen bij de wijkhoofden-avond in het Rode Kruis-gebouw in Veghel. Daar werd iedereen door voorzitter Jeroen Melief en collecte-leider Dorret Jentjens bijgepraat over de komende collecte-week. Sinds de evaluatie in mei 2017 was er veel aangepast, de verbeterpunten kon Melief met trots toelichten. De ANBI-status was een van de laatste nieuwtjes (Meer informatie hierover staat op onze website bij ‘veel gestelde vragen’ (https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html .).

 

2018 voorbereiden emmersAl het hele jaar zijn er ontwikkelingen die gaan bijdragen aan een verbeterde Goede Doelen Week Veghel. We denken dan aan het uitbreiden van contactpersonen in bijvoorbeeld flats en appartementengebouwen, het verstevigen van de deksel van de collecte-emmer, aanbieden sponsorpakketten (doel blijft om 100% van de collecte-opbrengst aan de 18 fondsen te doneren!), meer promotiemateriaal om zichtbaar te zijn in Veghel en een up-to-date website.

 

2018 pakketten makenMomenteel ontvangen alle collectanten het collectemateriaal. Zij gaan zich dan voorbereiden om na Pasen de brieven huis-aan-huis in heel Veghel te verspreiden. Zoveel mogelijk zullen de collectanten weer bij u aanbellen om u persoonlijk de envelop met informatiebrief én invulformulier te overhandigen. De echte collecte vindt plaats in de week van 9 t/m 14 april.

 

Van 9 t/m 14 april 2018 gaan we weer collecteren voor 18 fondsen. Voor deze fondsen, die geen subsidie ontvangen, zijn collectes van essentieel belang. 
Meer over deze goede doelen kunt u nalezen op onze website www.goededoelenweekveghel.nl
Blijf op de hoogte, volg ons op www.facebook.com/gdwveghel/

©2016-2021 GDW VEGHEL All Rights Reserved. Design by PUP webdesign