NIEUWS

Schitterende collecte-opbrengst: € 62.000,00 voor Goede Doelen Week Veghel

Vorige week mochten we collecteren voor de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel). Ook dit jaar zijn er via de retourenveloppen veel donaties voor de 18 fondsen binnengekomen. We zijn heel tevreden en willen alle inwoners voor hun bijdrage bedanken. Natuurlijk ook veel dank aan alle collectanten, wijkhoofden en andere vrijwilligers voor hun grote inzet.

2018 persbericht opbrengstDeze collecte-opbrengst is bekend gemaakt door de taakgroep Financiën, die heeft alle collecte-formulieren verwerkt. De werkwijze van editie 2017 werd op een aantal punten aangepast, hierdoor is de snelle telling mogelijk geworden. Het bestuur van GDW Veghel is tevreden over de opbrengst. Binnenkort volgt informatie over de opbrengsten per fonds.

Dankzij 7 grote sponsoren zijn veel organisatiekosten van GDW Veghel bekostigd (inclusief promtiemateriaal). Het streven om 100% van de Veghelse donaties ten goede aan de 18 fondsen te laten komen, wordt door deze sponsoring ondersteund.

GDW Veghel is een ANBI instelling. Dit wil zeggen een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een schenking aan een ANBI kan een belastingvoordeel opleveren. Meer informatie hierover vindt u op deze website bij veelgestelde vragen

©2016-2021 GDW VEGHEL All Rights Reserved. Design by PUP webdesign