NIEUWS

Veghel, bedankt voor mooie opbrengst: totaal €73.167,18

Mooi resultaat Goede Doelen Week Veghel 2018

In de week van 9 t/m 14 april was de collecte voor de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel). Via de retourenveloppen is er in totaal € 73.167,18 voor de 18 fondsen binnengekomen. Inmiddels is alles geteld en zijn alle bedragen ingevoerd, het bedrag is beduidend hoger dan de eerste raming die we direct na de collecteweek bekendmaakten. We zijn heel tevreden en willen alle inwoners, collectanten, wijkhoofden en andere vrijwilligers voor hun bijdrage bedanken.

De taakgroep Financiën heeft in april de verwerking van alle collecte-formulieren verzorgd. Er is daarbij veel gebruik gemaakt van de éénmalige incasso-mogelijkheid. Een groot deel van deze donaties is inmiddels geïncasseerd. Binnenkort wordt naar alle fondsen het toegekende geldbedrag overgemaakt.
De opbrengst per fonds / goed doel kunt u hieronder zien.

2018 GDW opbrengst per goed doel

 

De GDW Veghel is een ANBI instelling. Dit wil zeggen een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een schenking aan een ANBI kan een belastingvoordeel opleveren. Informatie hierover kunt u nalezen op onze website https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html

De GDW wil ook in 2019 de Goede Doelen Week Veghel organiseren, de voorbereidingen zijn inmiddels gestart.

Volg het laatste nieuws via https://www.facebook.com/gdwveghel

Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13 5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI