NIEUWS

Goede Doelen Week Veghel druk met voorbereidingen voor derde editie

Persbericht3 2019Wat was het gezellig! De pilot-versie van een Goede Doelenweek-diner bij de Gouden Leeuw in Veghel. Met deze activiteit kon de Stichting Goede Doelen Week Veghel extra geld vergaren. Dit geld wordt gebruikt om de organisatie van de collecte GDW Veghel (Goede Doelen Week Veghel) te bekostigen. Het streven is immers dat 100% van de collecte-opbrengst naar de 19 doelen gaat.


GDW Veghel is nu druk bezig met de organisatie van de 3e editie. Na de evaluatie in 2018 zijn er verbeterpunten opgesteld. Vervolgens hebben alle taakgroepen de draaiboeken aangepast om zowel inwoners als vrijwilligers op een goede en fijne manier te bereiken.
De collecte is dit jaar van 8 t/m 13 april.

Op 19 februari was de pilot-versie van een Goede Doelenweek-diner bij de Gouden Leeuw in Veghel. Ruim 50 personen genoten die dinsdagavond van een 3-gangendiner dat Alex van Rossum speciaal voor deze avond had samengesteld. Er werd lekker gegeten en tussen de 1e en 2e gang was er een optreden van shantykoor De Kabelgat Ramblers. Na evaluatie van taakgroep Sponsoring kan deze pilot een vervolg krijgen.

Deze week levert sponsor Drukkerij Bek het drukwerk voor de komende collecte-week. Alle brieven, enveloppen en raamposters worden op vrijdag verdeeld in collecte-pakketten. De wijkhoofden kunnen al het collecte-materiaal op maandag 19 maart ophalen. En zij zorgen er daarna voor dat de collectanten binnenkort hun spullen ontvangen zodat ze vanaf 1 april bij alle huizen in Veghel de collecte-envelop afgeven.

Alle nieuwtjes staan op onze website, zoals o.a. Natuurmonumenten is 19e collecte-fonds en een radio-interview https://www.goededoelenweekveghel.nl/nieuws/116-mp3.html. Ook interessant is de ANBI-informatie, die vindt u bij ‘veel gestelde vragen’ https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html
Heeft u ook een uurtje over voor een ander? De GDW Veghel kan nog hulp gebruiken. Wij zijn op zoek naar nieuwe collectanten. Het aantal huizen danwel de te lopen straten gaat altijd in overleg met u. Help mee en meld u aan via

©2016-2021 GDW VEGHEL All Rights Reserved. Design by PUP webdesign