NIEUWS

Collecte Goede Doelen Week Veghel start maandag 8 april

 

persbericht 4 2019 2Het geel-rode zonnetje zien we nu volop in het Veghelse straatbeeld. Met de spandoeken en vlaggen geven we het startsein voor een nieuwe collecteperiode van de Goede Doelen Week Veghel (GDW). Vanaf 1 april zijn er zo’n 500 vrijwilligers op pad om in alle wijken van Veghel de collecte-envelop met invulformulier persoonlijk bij alle huizen af te geven. Het is fijn om zo de inwoners van Veghel te informeren over de gezamenlijke collecte. Maar liefst 19 landelijke goede doelen worden gesteund met de opbrengst. Dit jaar is de collecte ook voor Natuurmonumenten.

Al voor het derde jaar is GDW Veghel actief met deze grote collecte. De inwoners worden altijd in de eerste week benaderd, dan worden de brieven huis-aan-huis verspreid. Zoveel mogelijk zullen de collectanten weer bij u aanbellen om u persoonlijk de envelop met informatiebrief én invulformulier te overhandigen. De week daarna worden de enveloppen met formulieren bij u opgehaald. De echte collecte vindt dus plaats in de week van 8 t/m 13 april.

persbericht 4 2019 3Wist u dat:

  • Alle collectanten zich kunnen legitimeren met een collectantenpas? Daar mag u gerust naar vragen.
  • Het doel van de GDW Veghel is om 100% van de collecte-opbrengst aan de 19 fondsen te doneren!
  • De GDW Veghel sinds 2018 ook de ANBI-status heeft?
    Meer informatie hierover staat op onze website bij ‘veel gestelde vragen’ https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html.
  • Susan Scheepers van Stichting Collecteplan op 11 april in Veghel is? Zij kan dan van dichtbij ervaren hoe de GDW in Veghel georganiseerd is.

Van 8 t/m 13 april 2019 gaan we weer collecteren voor 19 fondsen. Voor deze fondsen, zijn collectes van essentieel belang.
Meer over deze goede doelen kunt u nalezen op onze website www.goededoelenweekveghel.nl
Blijf op de hoogte, volg ons op www.facebook.com/gdwveghel/

 

persbericht 4 2019 1

 

Over Goede Doelen Week Veghel
Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13
5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

E-mail

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI