NIEUWS

Goede Doelen Week Diner in Veghels restaurant Hertog Jan

Na een eerste succesvolle editie van het Goede Doelen Week Diner heeft de Stichting Goede Doelen Week Veghel besloten opnieuw een bijzonder mooie avond te organiseren. Op maandag 16 maart, 18.30 uur, vindt voor de tweede keer een fantastisch benefietdiner plaats.
persbericht 4 2020 flyer GDW dinerDit jaar strijken we neer bij het compleet vernieuwde Restaurant Hertog Jan te Veghel. In een gastvrije ambiance biedt de keukenbrigade van Hertog Jan onze gasten een heerlijk 3-gangen diner. Gecombineerd met goed gezelschap en een muzikaal intermezzo zijn dit dé ingrediënten voor een gezellige avond.
De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan de organisatie van de Goede Doelen Week Veghel. Eten voor het goede doel!
Reserveer nu vast uw plekje via . Kosten hiervoor zijn EUR 30,00 per persoon, exclusief drankjes.
Sinds 2016 wordt in Veghel een collectieve goede doelen week georganiseerd. Dat betekent voor de inwoners van Veghel dat één collectant aan de deur komt, die voor 18 (landelijke) goede doelen tegelijk collecteert. Om dit jaarlijks in goede banen te leiden zijn vele vrijwilligers gedurende het gehele jaar actief om alles te regelen. Voor de organisatie van deze collecte-week is geld nodig, denk bijvoorbeeld aan organisatiekosten zoals het drukken van bijna 12.000 brieven die huis aan huis worden verspreid. Vanzelfsprekend willen we het opgehaalde collectebedrag voor 100% ten goede laten komen aan de goede doelen. Daarom zijn we altijd op zoek naar sponsoren of activiteiten die iets opleveren. Heeft u ideeën? Laat het ons weten via .
Dit jaar vindt de Goede Doelen Week Veghel plaats van 30 maart tot en met 4 april.

Volg het laatste nieuws over de goede doelen week via https://www.facebook.com/gdwveghel

Over Goede Doelen Week Veghel
Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13
5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

E-mail

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI