NIEUWS

Voorbereidingen vierde editie Goede Doelen Week in volle gang. Helpt u ons bij deze collecte?

Vanaf 8 maart  ontvangen alle wijkhoofden de collecte-materialen voor de Goede Doelen Week 2020 (GDW). Vervolgens vullen zij de tassen voor de collectanten zodat die vanaf 23 maart de brieven en formulieren bij alle inwoners van Veghel kunnen afgeven.
Om deze huis-aan-huis collecte tot een goed einde te brengen zijn zo’n 500 vrijwilligers nodig. Stichting GDW Veghel zoekt dan ook ieder jaar nieuwe mensen die hier een bijdrage aan willen leveren.

Bijlage2Persbericht5Sommige mensen kunnen niet (meer) helpen. Redenen hiervoor zijn o.a. verhuizing, studie of de leeftijd die begint te tellen. Hierbij doen wij een oproep voor nieuwe helpende handen. Heeft u ook een uurtje over voor een ander?
Stuur dan snel een bericht middels het formulier op de contactpagina. Daarna wordt, in overleg met u, bekeken waar hulp nodig is. Zet in uw mailtje s.v.p. uw naam, adres en telefoonnummer. Vermeld tevens of u

  1. wel/niet in een andere wijk kunt collecteren;
  2. tijd heeft voor het rondbrengen van enveloppen in de periode 23 t/m 28 maart; 
  3. tijd heeft voor collecteren in de periode 30 maart t/m 1 april.

Volg het nieuws van de GDW via onze website of Facebook. U vindt er informatie over de goede doelen, onze organisatie en o.a. de ANBI-informatie bij ‘veel gestelde vragen https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html
Onze website https://www.goededoelenweekveghel.nl/
Onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/gdwveghel/?fref=ts

Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13 5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI