NIEUWS

Goede Doelen Week Veghel uitgesteld i.v.m. Coronavirus.

Afgelopen week heeft het bestuur van de Stichting Goede Doelen Week Veghel na overleg met de Rabobank en Stichting Collecte Plan besloten om de geplande collecteweek van de Goede Doelen Week (GDW) in Veghel te verplaatsen naar een nog nader te bepalen moment later dit jaar.

Reden voor het verplaatsen van de collecteweek is het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus. De Nederlandse regering en specialisten van het RIVM roepen daartoe op om evenementen af te gelasten. GDW Veghel neemt zijn verantwoordelijkheid en stelt de Goede Doelen Week uit tot een moment waarop er verantwoord kan worden gecollecteerd.
Inmiddels zijn alle betrokken vrijwilligers geïnformeerd over de genomen beslissing. Wijkhoofden en collectanten waren sinds vorige week bezig zich verder voor te bereiden op de 4e editie van deze GDW.

De Stichting GDW Veghel volgt de landelijke richtlijnen van het RIVM en hervat de organisatie op korte termijn. De Stichting kan verder gaan als er weer gunstige vooruitzichten zijn en een collectevergunning afgegeven is. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum informeren wij hierover alle vrijwilligers en de inwoners van Veghel.
De Stichting GDW Veghel vertrouwt erop dat u begrip heeft voor dit besluit en dat ze later dit jaar alsnog op uw steun kan rekenen.

LOGO 2016 Klein TransparantExtra vrijwilligers gezocht.
Er is nog steeds behoefte aan extra vrijwilligers. Heeft u ook een uurtje over voor een ander?
Stuur dan een bericht naar Daarna wordt, in overleg met u, bekeken waar uw hulp nodig is. Zet in uw mailtje s.v.p. uw naam, adres en telefoonnummer.

Volg het nieuws van de GDW via onze website of Facebook. U vindt er informatie over de goede doelen, onze organisatie en o.a. de ANBI-informatie bij ‘veel gestelde vragen’ https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html
Onze website https://www.goededoelenweekveghel.nl/
Onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/gdwveghel/?fref=ts

Over Goede Doelen Week Veghel
Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13
5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

E-mail

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI