NIEUWS

Goede Doelen Week Veghel: aangepaste collecte in september

Afgelopen week heeft het bestuur van de Stichting Goede Doelen Week Veghel, na overleg met de deelnemersraad, besloten om van 7 tot en met 12 september de collecteweek van de Goede Doelen Week (GDW) in Veghel te organiseren.

De jaarlijkse GDW-collecteweek stond geplangdwveghel collecte emmerd voor dit voorjaar. Door het Coronavirus kon deze collecte voor 18 landelijke fondsen niet doorgaan. Inmiddels zijn de richtlijnen van de Nederlandse regering en het RIVM versoepeld. Daardoor is het mogelijk om alsnog de collecte te organiseren.
De opzet van deze collecte is aangepast. Dit is nodig want we vinden de 1,5-meter afstand tussen de inwoners van Veghel en de GDW-vrijwilligers heel belangrijk.

De collecte is van 7 tot en met 12 september. De brieven met uitleg én het invulformulier worden huis-aan-huis in Veghel verspreid. Er zijn ook plannen voor een online collecte, dit zal dan via onze GDW-website gaan.
Bij deze collecteweek is nog meer betrokkenheid van alle Veghelaren gewenst. We komen dit jaar niet met de collectebus (onze grote GDW-collecte-emmer) bij u in de straat. Op 11 en 12 september komen er in Veghel een aantal inleverpunten voor uw donatie.

We zijn blij dat er weer mogelijkheden zijn om onze collecte houden. De 18 deelnemende fondsen zijn sinds kort gestart met hun landelijke activiteiten.
Alle GDW-vrijwilligers zijn onlangs geïnformeerd over de plannen. Het organiseren van de aangepaste collecte is nu in volle gang.

Volg het nieuws van de GDW via onze website of Facebook. U vindt er informatie over de goede doelen, onze organisatie en o.a. de ANBI-informatie bij ‘veel gestelde vragen’ https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html
Onze website https://www.goededoelenweekveghel.nl/
Onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/gdwveghel/?fref=ts

Over Goede Doelen Week Veghel
Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13
5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

E-mail

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI