NIEUWS

Geeft u deze week ook aan de Goede Doelen Week Veghel?

Geeft u deze week ook aan de Goede Doelen Week Veghel?
550 Veghelse vrijwilligers vragen uw hulp.

Hèhè, eindelijk! De actie Goede Doelen Week Veghel (GDW) draait. De enveloppen met informatiebrief + collecte-formulier zijn huis-aan-huis rondgebracht. In verband met Corona werd in maart 2020 de collecte uitgesteld. 550 vrijwilligers hebben zich de afgelopen weken opnieuw ingezet om deze 4e editie van de GDW tot een succes te maken. Nu meer informatie over deze aangepaste collecte.

bijlage1 persbericht 10 2020 envelop met stickerDe collecte-envelop en de inhoud:

  • Belangrijk om te weten: op de brief en het collecte-formulier zijn de datums NIET aangepast nadat in maart/april 2020 de collecte niet kon doorgaan vanwege Corona.
  • Lees de informatie brief en formulier en maak een keuze wat u aan ieder fonds wilt doneren.

Doneren kan op 3 manieren:

  1. Digitaal doneren = veilig collecteren. Bij deze aangepaste collecte kunt u nu ook via computer of smartphone doneren.
    Scan de QR-code op de envelop, u komt dan via de GDW-website op het collecte-formulier.
  2. Doneren met contant geld. 
  3. Doneren met behulp van een éénmalige machtiging.

Voor de enveloppen met contanten of eenmalige machtiging zijn inleverpunten  in uw omgeving. Deze punten zijn enkel op 11 en 12 september geopend!


Stop het ingevulde formulier met uw donatie in de envelop en breng deze naar één van de locaties bij u in de buurt. Dit kan tussen 8.30-12.00uur bij Albert Heijn, Cafetaria De Bunders, Jan Linders, Jumbo Centrum en Jumbo Noordkade. Enkel op zaterdagochtend 12 september kan dit ook van 10.00-12.00uur bij de Rabobank Veghel.
Heeft u geen tijd? Geef de envelop mee aan bijvoorbeeld buurvrouw of familie of doneer via de website.

Volg het nieuws van de GDW via onze website of Facebook. U vindt er informatie over online doneren, de goede doelen, onze organisatie en o.a. de ANBI-informatie bij ‘veel gestelde vragen’ https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html
Onze website https://www.goededoelenweekveghel.nl/
Onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/gdwveghel
18 fondsen collecteren samen in één week!

©2016-2021 GDW VEGHEL All Rights Reserved. Design by PUP webdesign