NIEUWS

Vijfde editie Goede Doelen Week vindt dit najaar plaats.

GDW Logo hoogDit jaar staat de collecte van de Goede Doelen Week (GDW) Veghel gepland voor het najaar. In oktober zal de 5e editie plaatsvinden. Momenteel zijn er achter de schermen vrijwilligers bezig met diverse activiteiten zoals collecte in nieuwe wijken en aanpassingen website.
Met de huidige positieve ontwikkelingen rondom de bestrijding van het Coronavirus, zijn er steeds meer activiteiten en evenementen mogelijk. De Veghelse GDW zal dit najaar van 11 tot 16 oktober plaatsvinden, hopelijk is dan, in vergelijking met 2020, een meer normale en vertrouwde collecte mogelijk. Ook dit jaar gaan we een aantal zaken verbeteren.
De collecte-taakgroep heeft inmiddels de nieuwe wijk Kloosterkwartier in kaart gebracht en collectanten benaderd. Binnenkort hopen we hier ook een nieuw wijkhoofd te mogen begroeten. Een nieuwe ontwikkeling is de ‘flexpool’. Dit zijn collectanten die in heel Veghel inzetbaar zijn, hiermee willen we verhindering of ziekte van de ‘vaste’ collectant opvangen.

De website is ons digitale visitekaartje. Nieuwe ontwikkelingen als online doneren en een medewerkers-platform zijn zaken die extra aandacht krijgen. Er wordt hard gewerkt om een gebruiksvriendelijke website voor de vrijwilligers én de Veghelse bevolking te maken.
Vrijwilliger worden?
Voor werkzaamheden achter de schermen of voor de collecte zijn vrijwilligers altijd welkom. Samen maken we een succes van de GDW-collecte! Heeft u ook een uurtje over voor een ander? meld u dan aan via het formulier op de contactpagina.  Daarna wordt, in overleg met u, bekeken waar uw hulp nodig is. Zet in uw mailtje s.v.p. uw naam, adres en telefoonnummer.

Volg het nieuws van de GDW via onze website of Facebook. U vindt er informatie over de goede doelen, onze organisatie en o.a. de ANBI-informatie bij ‘veel gestelde vragen': https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html
Onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/gdwveghel/?fref=ts

Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13 5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI