NIEUWS

Jubileum editie van Veghelse Goede Doelen Week

GDW Logo hoog

5-jarig jubileum Goede Doelen Week Veghel.
Over enkele weken kleurt Veghel weer Geel-Rood: collecte van 11 t/m 16 oktober.

Ook dit jaar is er weer de Goede Doelen Week: één collecte voor 18 fondsen. Bij deze 5e editie is de opzet vergelijkbaar met voorgaande jaren, er zijn echter ook belangrijke veranderingen. De wijkhoofden en collectanten krijgen binnenkort de collectematerialen en helpen vervolgens om samen alle inwoners van Veghel te bereiken voor deelname aan deze collecte.

 

Collecteren in Veghelse wijken: doe mee in de Flexpool

In Veghel is veel nieuwbouw en is er uitbreiding zoals o.a. Veghels Buiten, Kloosterkwartier en Campanula. De taakgroep Collecte is constant op zoek naar aanvulling in het team van wijkhoofden en collectanten. 

Heeft u in de 2 weken rondom de collecte tijd om ons te helpen? (= 4 t/m 16 oktober).

Geef u dan op voor de Flexpool of als collectant voor uw eigen wijk. De Flexpool is een groep collectanten die als ‘vliegende kiep’ in een groot deel van Veghel inzetbaar zijn. De straat/straten waar u collecteert zijn dan pas enkele dagen tevoren bekend; u helpt zo om de dekkingsgraad van 100% te bereiken. Meld u aan via het formulier op de contact pagina. Zet in uw mailtje s.v.p. uw naam, adres en telefoonnummer.

 

5-jarig jubileum GDW Veghel

De start was in het voorjaar van 2017. We zijn blij om ook dit jaar weer bij alle inwoners de collecte onder de aandacht te brengen en zoals gebruikelijk de collecte-envelop op te halen.

Een aantal jaren hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van Rabobank Veghel-Uden, in 2021 is er een samenwerking met de Bibliotheek Veghel. Zo kunnen we op een centrale locatie onze vertrouwde werkwijze voortzetten. 

Alle jaren hebben we het systeem van een Goede Doelen Week (GDW) uitgelegd via een brief aan de inwoners van Veghel. Uit oogpunt van kostenbesparing en milieu is besloten om dit jaar alleen een overzicht van de fondsen c.q. invulformulier te verspreiden. Verdere uitleg krijgt men desgewenst van de collectanten én is beschikbaar via onze website.

Wat doet u met de Goede Doelen Week collecte-envelop?

Lees de informatie en maak een keuze wat u aan ieder fonds wilt doneren.

Doneren kan vervolgens op 3 manieren:

  • online via de GDW-website, scan de QR-code op het formulier
  • donatieformulier met contant geld
  • donatieformulier met éénmalige machtiging

 

Volg het nieuws van de GDW via onze website of Facebook. U vindt er informatie over online doneren, de goede doelen, onze organisatie en o.a. de ANBI-informatie bij ‘veel gestelde vragen’ https://www.goededoelenweekveghel.nl/faq.html 

Onze website https://www.goededoelenweekveghel.nl/

Onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/gdwveghel

18 fondsen collecteren samen in één week!

 

Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13 5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI