NIEUWS

Alle inwoners van Veghel, bedankt voor mooie opbrengst: in 2021 totaal € 75.340,62

Veghelse Goede Doelen Week organisatoren zijn bijzonder verheugd met de opbrengst van de collecte in 2021. 

In oktober was alweer de vijfde editie van de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel). Tijdens deze collecte van 11 t/m 16 oktober konden de inwoners van Veghel digitaal doneren (via de QR-code) en ook via de retourenveloppen. Inmiddels is alles geteld en zijn alle donaties verwerkt. Er is in totaal maar liefst € 75.340,62 voor de 18 fondsen ingezameld. Natuurlijk willen we alle inwoners, vrijwilligers, sponsoren en betrokken organisaties  hartelijk danken voor hun gulle bijdragen, hulp en inzet. Alleen samen hebben we weer een succes van deze week kunnen maken. 

De taakgroep Financiën heeft de verwerking van alle collecte-formulieren verzorgd. Middels de retourenveloppen is er veel gebruik gemaakt van de éénmalige incasso-mogelijkheid. Het grootste deel van deze donaties is inmiddels geïncasseerd. Binnenkort wordt naar alle goede doelen het door u gedoneerde geld overgemaakt. Een overzicht met de donaties per goed doel komt binnenkort op deze website.

De Stichting GDW Veghel is een ANBI instelling, oftewel een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een schenking aan een ANBI kan voor u een belastingvoordeel opleveren. Iets voor u of uw bedrijf? Informatie hierover kunt u nalezen op de veelgestelde vragen pagina van onze website www.goededoelenweekveghel.nl

De GDW Veghel wil ook in 2022  weer de Goede Doelen Week organiseren, de voorbereidingen hiervoor zijn gestart. Vooraankondiging GDW 2022: de 6e editie van de Goede Doelen Week Veghel staat gepland van maandag 4 t/m zaterdag 9 april 2022. 

De landelijke goede doelen en Stichting Collecteplan waarderen Goede Doelen Weken die lokaal georganiseerd worden. Desondanks zijn er momenten dat marketingcampagnes leiden tot reclame-uitingen en donateur-wervers in de Veghelse straten en media. Wij hebben hierover regelmatig contact met de 18 landelijke doelen en weten dat zij hun best doen om deze ‘foutjes’ te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Volg het laatste nieuws via https://www.facebook.com/gdwveghel

 

 

Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13 5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI