NIEUWS

Collecte Goede Doelen Week is goed verlopen.

Afgelopen week mochten we collecteren voor de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel). Ook dit jaar zijn er via de retourenveloppen veel donaties voor de 18 fondsen binnengekomen. We zijn heel blij met alle donaties en willen alle inwoners voor hun bijdrage bedanken. Natuurlijk ook veel dank aan alle collectanten, wijkhoofden en andere vrijwilligers voor hun grote inzet.

In alle Veghelse wijken is huis-aan-huis gecollecteerd, vele enveloppen stonden weer klaar voor de collectant. Natuurlijk werd er ook op de ouderwetse manier gegeven, wat losse munten uit het bakje in de gang, of juist het parkeergeld dat in de auto wordt bewaard. Maar duidelijk is dat veel Veghelaren kiezen voor het moderne en online doneren. Die mensen hebben de QR-code gescand en direct online een gift aan de GDW Veghel overgemaakt. Daarnaast zijn er honderden invulformulieren in de collecte-emmers beland. 

De collecte-opbrengst is nu nog niet bekend. Het contante geld is inmiddels wel geteld. Nu heeft taakgroep Financiën het druk om alle formulieren voor de éénmalige incasso’s accuraat te verwerken. Zodra deze incasso's daadwerkelijk hebben plaatsgevonden wordt het totaalbedrag en de verdeling voor de 18 goede doelen bekend gemaakt via onze website en de diverse media.

Het bestuur van GDW Veghel kijkt tevreden terug op een fijn verlopen collecte en bedankt de sponsoren en alle vrijwilligers. Ook deze keer was de samenwerking met Bibliotheek Veghel weer prettig verlopen, de organisatie en het collecteteam zijn zeer gastvrij  ontvangen. In de bibliotheed waren vrijwilligers van 17.00 tot 21.00u in touw. Tijdens een korte pauze konden ze smullen van een kersen- of appelflap / broodje krab- tonijn- of eiersalade. Met dank aan sponsoren Verhoeven en Beekwilder, het smaakte heerlijk.

Dankzij alle sponsoren zijn veel organisatiekosten, inclusief promotiemateriaal, van GDW Veghel bekostigd. Het streven om 100% van de Veghelse donaties ten goede aan de 18 fondsen te laten komen, wordt door deze sponsoring ondersteund. 

GDW Veghel is een ANBI instelling. Dit wil zeggen een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een schenking aan een ANBI kan een belastingvoordeel opleveren. De informatie hierover staat op de website www.goededoelenweekveghel.nl

 

Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13 5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI