NIEUWS

Alle bewoners van Veghel, hartelijk dank voor uw gulle bijdrage.

Dankzij de gulle donaties in 2022 alweer een bijzonder mooie opbrengst: totaal € 76.900,00.

In april was de zesde editie van de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel). Tijdens deze collecte van 4 t/m 9 april konden de inwoners van Veghel contant of met een machtiging doneren via de retourenveloppen of digitaal doneren via de website. Er is in totaal maar liefst € 76.900,00 voor de 18 fondsen binnengekomen. 

De afgelopen weken is alles geteld en zijn de donaties ingevoerd. Natuurlijk willen wij de Veghelse inwoners, alle vrijwilligers, betrokken organisaties en sponsoren heel hartelijk danken. Door uw steun kunnen de fondsen weer veel van hun plannen en onderzoeken realiseren.

De taakgroep Financiën heeft de verwerking van alle collecte-formulieren verzorgd. Zij constateren dat het online doneren iets populairder is geworden. Blijkbaar wordt het gemak van de QR-code op de envelop gewaardeerd in Veghel. Binnenkort wordt naar alle fondsen het toegekende geldbedrag overgemaakt en komt er een overzicht met de opbrengst per fonds / goed doel op deze website.

De GDW Veghel is een Algemeen Nut Beogende, ANBI, Instelling. Een schenking aan een ANBI kan een belastingvoordeel opleveren. Iets voor u of uw bedrijf? Informatie hierover kunt u nalezen op onze website www.goededoelenweekveghel.nl

De GDW wil ook in het voorjaar van 2023 de Goede Doelen Week Veghel organiseren. Blijf op de hoogte en volg het laatste nieuws via https://www.facebook.com/gdwveghel

 

Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13 5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI