NIEUWS

Dierenbescherming: Het 19e fonds bij GDW-Veghel

 

Nieuw: dit jaar is de Goede Doelen Week, GDW, collecte voor 19 in plaats van 18 fondsen.

Vanaf dit jaar is de Dierenbescherming ook aangesloten, dit is het 19e fonds. Dit goede doel, ook met CBF-keurmerk, collecteert al tientallen jaren in delen van Veghel. We zijn blij dat er nu meer variatie is, wat betreft het soort goede doelen waarvoor we collecteren. Inmiddels hebben ‘Dierenbescherming’-collectanten zich aangesloten bij GDW-Veghel, zo willen we er samen een succes van maken.

 19Fondsen

Voorbereiding voor achtste editie GDW in volle gang. 

De gezamenlijke collecteweek in Veghel is na al die jaren als een geoliede machine. En daarbij worden telkens weer verbeterpunten uitgevoerd, op basis van de input van de vele vrijwilligers. Immers door de jaarlijkse evaluatie direct na de collecte horen we wat er speelt en wat wensen ‘vanuit het veld’ zijn. Soms gaat het om de aanpak in nieuwe wijken, soms om meer zichtbaarheid. Telkens worden voor de zomervakantie speerpunten uitgezet waar de verschillende taakgroepen mee aan de slag gaan. Alle vrijwilligers worden via ons GDW-informatiebulletin op de hoogte gehouden van collecte-data en veranderingen.

De woongebieden in Veghel veranderen jaarlijks. Hierdoor en door natuurlijk verloop, zoals onder andere ouderdom en verhuizing, zijn we steeds op zoek naar nieuwe collectanten. Voor deze huis-aan-huis deurcollecte zijn zo’n 500 vrijwilligers nodig. Voor deze klus kan Stichting GDW Veghel nog nieuwe mensen gebruiken. Heeft u ook een uurtje over voor een ander? Stuur dan een bericht naar Daarna wordt, in overleg met u bekeken waar uw hulp nodig is. Zet in uw mailtje s.v.p. uw naam, adres en telefoonnummer.

Volg het nieuws van de GDW via onze website of Facebook. U vindt er informatie over de goede doelen, onze organisatie en o.a. de ANBI-informatie bij ‘veel gestelde vragen’.

Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13 5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI