NIEUWS

Applaus voor alle vrijwilligers van de GDW Veghel.

Allereerst een applaus voor alle vrijwilligers die in 2024 alweer een succes van de Goede Doelen Week in Veghel hebben gemaakt! Allemaal bedankt voor jullie inzet.

Afgelopen week was de achtste editie van de Goede Doelen Week Veghel, GDW Veghel. Wat er in totaal is opgehaald voor de 19 fondsen kunnen we nu nog niet bekend maken. De taakgroep Financiën verzorgt de verwerking van alle donaties en maakt zo snel mogelijk de opbrengst bekend. Dan wordt ook de verdeling per fonds medegedeeld. De eerste indruk is dat de Veghelaren gul hebben gegeven, hartelijk dank daarvoor!

Stichting Goede Doelen Week Veghel kan terugkijken op een goed verlopen collecteweek. Met honderden vrijwilligers is een hele mooie activiteit neergezet.
Dit jaar was een van de speerpunten het verbeteren van de communicatie in de nieuwbouw-wijken. Daarom werd in Veghels-Buiten, in de zogenaamde uitdeelweek,  huis-aan-huis meer uitleg gegeven over de GDW-collecte en werd de collecte envelop met formulier persoonlijk overhandigd. 
Alle collectanten en andere vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet, samen hebben we er een succes van gemaakt. Dit jaar kregen alle vrijwilligers een lekkere attentie van Pieperz.
Graag willen we alle sponsoren bedanken voor de medewerking aan deze collecteweek. Ook de gastvrijheid van Bibliotheek Veghel willen we hier vermelden, we zijn blij dat we daar ruimte mogen gebruiken om de collectanten en wijkhoofden te ontvangen.

Heeft u de collectant gemist? 
Ga dan naar onze website, daar kunt u online doneren. 
Stichting GDW Veghel is een ANBI instelling. Dit wil zeggen een Algemeen Nut Beogende Instelling. Een schenking aan een ANBI kan een belastingvoordeel opleveren. Iets voor u of uw bedrijf?
Informatie hierover kunt u nalezen op onze website www.goededoelenweekveghel.nl

GDW Veghel wil ook in het voorjaar van 2025 de Goede Doelen Week Veghel organiseren. Blijf op de hoogte en volg het laatste nieuws.

 Foto Marktplein met vlaggen GDW

Stichting

Goede Doelen Week Veghel

Secretariaat

Jasmijnstraat 13 5461 CR Veghel

KVK

67624073

RABO bank

NL73 RABO 0315 795530

RSIN
RSIN

8570.97.519

Algemeen Nut Beogende Instelling
Algemeen Nut Beogende Instelling

Weet waaraan u geeft. 

logo GDW + ANBI